סלט כרוב ושמנ"ז


מצרכים:

  • 1 ראש כרוב בגודל בינוני (2 ק"ג בערך), לבן או אדום
  • כפית מלח שולחן
  • מיץ לימון
  • שמן זית
  • רבע כוס כוסברא קצוץ
  • חופן פקאן

אופן הכנה:

  • חותכים הכרוב לרצועות דקיקות ומעבירים לקערה גדולה
  • מוסיפים את המלח לרצועות הכרוב שבקערה ומערבבים היטב. מועכים את הכרוב עם הידיים כדי שהמלח יספג היטב
  • משהים 30-40 דקות, במהלכן הכרוב מתרכך ומגיר נוזלים. אם חם בחוץ, אוטמים את הקערה בניילון נצמד ומשרים במקרר.
  • מוסיפים את הכוסברא, פקאנים, מיץ לימון ושמן זית לפי הטעם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *