פילה אמנון בתנור

חומרים לשתי מנות:
2 פילה אמנון (מושט)
2 עגבניות או 10 עגבניות שרי
חצי לימון
2 שיני שום כתושות
רבע כוס שמן זית
חצי כפית מלח
ענף רוזמרין

אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום בינוני
פורסים את העגבניות לפרוסות, או חוצים את עגבניות השרי לחצאים
פורסים את חצי הלימון לפרוסות
מסדרים בתבנית את פרוסות העגבניות והלימון. אם משתמשים בעגבניות שרי מניחים את החלק העגול כלפי מטה.
מערבבים בקערה את השמן עם השום והמלח
מורחים את הדגים בתערובת
מניחים את הדג כשהעור כלפי מטה
מניחים מעל הדגים את ענף הרוזמרין
אופים בתנור חם למשך 10-15 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *